Cat mai ploua? Seful ANM: "Putem noi sa dam cod negru, ca oamenii nu mai pot fi salvati"

Postat la 01 iulie 2010 47 afişări

"Imi pare rau ca nu pot sa va dau vestea ca inceteaza ploaia in Romania, in urmatoarele zile, singura speranta este ca nu mai vin cantitati uriase din Ucraina si Siretul ar putea sa scada", a spus Ion Sandu, directorul ANM.

Inca o saptamana de azi inainte va ploua in aproape toate zonele tarii si vor fi inundatii, mai ales acolo unde deja s-au mai produs, declara specialistii ANM.

"Acolo unde au fost revarsari, a plouat mult si solul deja este imbibat cu apa, nu mai accepta niciun strop de apa in plus, indiferent cat de putin ar mai ploua de acum inainte. In tara va mai ploua inca sase, sapte zile, mai mult in partea de centru, sud si est, iar in vest mai putin. Precipitatiile nu vor cadea, insa, continuu. Astfel, chiar daca temperaturile vor fi ceva mai ridicate, vremea nu se va indrepta foarte mult", explica Meda Georgescu, meteorolog ANM.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inundatii,
meteo,
prognoza,
Ion Sandu,
ANM
/actualitate/cat-mai-ploua-seful-anm-putem-noi-sa-dam-cod-negru-ca-oamenii-nu-mai-pot-fi-salvati-6468876
6468876
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.