Cat de buna este benzina din Romania

Postat la 06 iunie 2011 20 afişări

Calitatea carburantilor vanduti in Romania a scazut in ultimele luni, ceea ce a dus la cresterea numarului de probleme tehnice ale masinilor, sustin reprezentantii transportatorilor.

"Nu se respecta aditivarea, gasim, cand mergem la service, apa in rezervoare. Cifra octanica este mica, motiv pentru care creste consumul de carburanti. Carburantii au impuritati, sondele, jiglerele si filtrele sunt pline de mizerie. Trebuie facut ceva", a declarat pentru gandul Augustin Hagiu, presedintele Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT). Transportatorii au depus miercuri o sesizare in acest sens la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANCP).

Piese platite din propriul buzunar desi masina era in garantie "Am avut cazuri in care, desi masinile erau in garantie, patronii au platit din banii lor anumite piese si manopera, pentru ca service-urile au constatat ca problema este carburantul prost, deci ca nu e o defectiune a masinii. Nu stiu ce fac ei, pun apa in benzina, nu curata cum trebuie bazinele, dar sunt probleme mari si cu benzina, si cu motorina", a continuat Hagiu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
benzina,
carburanti,
combustibili,
auto,
masini,
aditivi
/actualitate/cat-de-buna-este-benzina-din-romania-8318005
8318005
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.