Cat de bogat este...? Astazi: Arnold Schwarzenegger

Autor: Roxana Cristea Postat la 30 mai 2011 1207 afişări

In plin divort de Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger a ajuns din nou pe primele pagini ale ziarelor. Au iesit la suprafata picanterii din viata sa, precum ca fostul actor devenit politician are un copil cu o servitoare, vesti care nu i-au stricat doar reputatia, ci care i-ar putea micsora considerabil veniturile.

Arnold si-a inceput cariera la o varsta frageda, fiind culturist. S-a nascut intr-un satuc sarac din Austria. La varsta de 20 de ani a devenit Mister Universe, mai apoi Mister Olympia, actor la Hollywood. In ultimii ani acesta a fost guvernatorul Californiei.

Averea sa este estimata la 400 de milioane de dolari. Schwarzenegger este unul dintre cei mai bogati politicieni din America. Cat va valora insa Terminatorul dupa divort?

In perioada in care a fost guvernator Arnold castiga175.000 de dolari pe an.

Primul sau rol a fost in filmul Hercule in anul 1969, rol care i-a adus 12.000 de dolari. Cel mai mare rol al sau a fost cel din Terminator, de pe urma caruia actorul a castigat 30 de milioane de dolari.

Arnold are o pasiune pentru case. Detine mai multe proprietati, restaurante, cladiri de birouri si companii, printre care si Planet Hollywood. In prezent, actorul de 63 de ani este in discutii cu producatorii Terminator pentru un nou film.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Arnold Schwarzenegger,
Maria Shriver,
divort
/actualitate/cat-de-bogat-este-astazi-arnold-schwarzenegger-8295605
8295605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.