Cât costă un litru de motorină într-o benzinărie din Bulgaria. Un turist român a făcut poză

Postat la 08 iunie 2022 1422 afişări

Cât costă un litru de motorină într-o benzinărie din Bulgaria. Un turist român a făcut poză

Preţurile la combustibil au explodat în ultimele luni. Mulţi români care plănuiesc să plece în vacanţă în Bulgaria sau în Grecia se gândesc să alimenteze în ţara vecină, cu gândul că tarifele sunt mai mici la benzină şi motorină. Dar hai să vedem cât de reală este această presupunere.

Un turist român s-a gândit să informeze şi alţi turişti care vor să îşi petreacă vacanţa pe una dintre insulele greceşti, aşa că a postat o fotografie pe un forum, în care apar preţurile de la pompă din Bulgaria.

Preţurile sunt exprimate în leva, moneda Bulgariei, iar 1 litru de motorină costă 3,4 leva (1 leva = 2,53 ron), ceea ce înseamnă 8.59 lei. Pe de altă parte, benzina costă 3,32 leva, ceea ce reprezintă 8.39 lei.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bulgaria,
costuri,
motorina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.