Cât a câştigat anul trecut directorul general al Google şi cât cheltuie compania pentru a-i asigura securitatea

Postat la 03 mai 2017 31 afişări

Directorul general al Google, Sundar Pichai, a primit o compensaţie în valoare de 199,7 milioane de dolari, anul trecut, dublu faţă de anul anterior, potrivit CNN.

Cât a câştigat anul trecut directorul general al Google şi cât cheltuie compania pentru a-i asigura securitatea

Salariul de bază al lui Pichai a fost de 650.000 de dolari, iar 372.000 de dolari au reprezentat cheltuieli pentru securitatea personală şi zboruri. Directorul general al Google a primit o compensaţie în valoare de 198,7 milioane de dolari pentru promovarea în funcţia de director general şi pentru „numeroasele produse lansate cu succes”, se arată într-un document Google, citat de CNN.

Pichai, care face de mult timp parte din compania Google, a preluat funcţia de director general în urma restructurării din 2015. Larry Page, cofondatorul Google şi fostul director general, a cedat poziţia pentru a se concentra pe dezvoltarea unor noi afaceri sub umbrela Alphabet.

Din 2015, de când Pichai a devenit director general, Google şi-a majorat vânzările din reclame şi YouTube şi a investit în hardware şi cloud computing.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.