Casa Rusu deschide un magazin în Cora Alexandriei

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 octombrie 2014 1587 afişări

Casa Rusu deschide pe data de 17 octombrie 2014 un magazin de 1.000 de metri pătraţi în galeria centrului comercial cora Alexandriei. Investiţia în amenajarea noului magazin se ridică la 400.000 de euro. Acesta este cel de-al doilea magazin pe care Casa Rusu îl deschide într-un centru comercial cora, după ce în 2013 a inaugurat magazinul din cora Brătianu Constanţa.

Casa Rusu deschide un magazin în Cora Alexandriei

Cristian Rusu, proprietar al reţelei Casa Rusu spune: "Necesitatea unui magazin Casa Rusu în aceasta zona din Bucuresti este principalul motiv al investitiei."

"Parteneriatul nostru va continua cu o noua deschidere Casa Rusu, anul viitor la cora Bacau", declară Serge Monnerat, director Galericom

Galericom este parte a cora Romania si administreaza galeriile comerciale ale retailerului.

Casa Rusu este compania de retail a producatorului  Rus Savitar. Compania si-a inceput activitatea in 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania. Compania are trei fabrici unde se realizeaza mobilierul din pal melaminat si mobilierul tapitat.  In prezent, Casa Rusu detine o retea de 28 de magazine, proprii si in regim de francize.

cora a deschis primul hipermarket in Romania in 2003 si are in prezent douasprezece magazine, atat in centre comerciale proprii, cat si in spatii închiriate, dintre care patru la Bucuresti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului si Sun Plaza) si opt in provincie, la Ploiesti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Casa Rusu,
Cora,
alexandria,
galerie
/actualitate/casa-rusu-deschide-un-magazin-in-cora-alexandriei-13400598
13400598
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.