Carrefour a încheiat primul semestru cu profit în creştere cu 5%. Cum a fost a îmbunătăţită eficienţa managementului magazinelor

Postat la 29 august 2013 28 afişări

Carrefour a încheiat primul semestru cu un profit operaţional de 766 milioane euro, în urcare cu 5% faţă de nivelul din aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce vânzările au variat nesemnificativ, la 36,4 miliarde euro.

Carrefour a încheiat primul semestru cu profit în creştere cu 5%. Cum a fost a îmbunătăţită eficienţa managementului magazinelor

 Profitul operaţional recurent al Carrefour a urcat de la 730 milioane euro la 766 milioane euro, potrivit unui comunicat transmis joi de grup. Rezultatul a fost în linie cu estimările analiştilor, potrivit Bloomberg.

Carrefour a reuşit să implementeze o politică mai consistentă de preţuri reduse şi a îmbunătăţit eficienţa managementului magazinelor prin modernizări şi descentralizarea procesului decizional, stabilizând veniturile pe piaţa franceză şi consolidând marjele de profit.

Compania a precizat că nu anticipează îmbunătăţirea condiţiilor economice în acest an.

Directorul financiar al Carrefour, Pierre-Jean Sivignon, a declarat că estimările analiştilor privind un profit operaţional recurent de aproximativ 2,2 miliarde euro pentru acest an sunt rezonabile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carrefour-a-incheiat-primul-semestru-cu-profit-in-crestere-cu-5-cum-a-fost-a-imbunatatita-eficienta-managementului-magazinelor-11279372
11279372
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.