Carlos Tavares, CEO Renault, s-a retras din funcţie, vizând poziţia de CEO la Ford sau GM

Postat la 29 august 2013 40 afişări

Directorul operaţional executiv al Renault, Carlos Tavares, se retrage din funcţie începând de joi, atribuţiile sale fiind preluate temporar de directorul general Carlos Ghosn, după ce a declarat recent că ar dori să preia conducerea General Motors sau Ford.

Carlos Tavares, CEO Renault, s-a retras din funcţie, vizând poziţia de CEO la Ford sau GM

 Tavares se va ocupa de "alte proiecte personale", se spune într-un comunicat al Renault, grup care deţine şi Dacia.

"Domnul Carlos Ghosn, preşedinte şi director general executiv, doreşte să îi mulţumească lui Carlos Tavares pentru contribuţia de succes la rezultatele companiei pe parcursul carierei sale", se arată în comunicat.

Astfel, Ghosn preia interimar funcţia de director operaţional, iar compania va stabili şi va anunţa în curând "o readaptare a organizării managementului".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carlos-tavares-ceo-renault-s-a-retras-din-functie-vizand-pozitia-de-ceo-la-ford-sau-gm-11280053
11280053
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.