Carles Puigdemont va coopera cu autorităţile spaniole, anunţă avocatul său

Postat la 02 noiembrie 2017 43 afişări

Fostul lider catalan Carles Puigdemont va coopera cu autorităţile din Spania şi din Belgia, cu toate că nu s-a prezentat la audierile ce au loc la Curtea Supremă de Justiţie din Spania, a anunţat, joi, avocatul său, relatează presa internaţională.

Carles Puigdemont va coopera cu autorităţile spaniole, anunţă avocatul său

”Dacă vor cere asta, vom coopera cu justiţia spaniolă şi cu cea belgiană”, a deckarat Paul Bekaert, avocatul lui Puigdemont.

Joi, mai mulţi membri ai fostului Guvern catalan s-au prezentat la instanţa din Madrid, unde vor fi judecaţi pentru rebeliune, răzvrătire şi deturnarea fondurilor publice. Cu toate acestea, Carles Puigdemont, a anunţat că nu se va întoarce în Spania în următoarele săptămâni, adăugând că autorităţile spaniole au iniţiat un ”proces politic”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.