CARICATURA ZILEI

Postat la 08 ianuarie 2012 36 afişări

Fostul premier Calin Popescu-Tariceanu despre scaderea deficitului bugetar prevazuta pentru 2012: "Dupa ce ati luat masurile de ajustare, sau cu alte cuvinte, dupa ce ati stors lamaia o data, de doua ori, credeti ca mai aveti de unde sa faceti o ajustare suplimentara?"

"Concluzia este simpla: Romania este astazi mai putin capabila sa se confrunte cu o criza decat avea in 2009, cand avea slava Domnului ceva osanza acumulata", a declarat Calin Popescu-Tariceanu.

Bugetul pentru 2012 prevede o scadere a deficitului bugetar la 1,9% din PIB, de la 4,4% din PIB in 2011. Potrivit declaratiilor din aceasta saptamana ale premierului Emil Boc, Guvernul s-a incadrat in acest an in plafonul de deficit de 4,4% din PIB.

Caricatură de Dan Dumitrescu "Uxi" ©

Urmărește Business Magazin

/actualitate/caricatura-zilei-9132428
9132428
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.