Care este povestea Karinei Pavăl şi de ce a ales ea să se întoarcă în ţară pentru a avea un rol în afacerea de familie - VIDEO

Autor: Roxana Cârcior, Ioana Matei Postat la 13 august 2019 7588 afişări

Karina Pavăl ocupă în prezent funcţia de business development manager în cadrul Dedeman şi Pavăl Holding, alăturându-se afacerii de familie imediat după finalizarea studiilor în Marea Britanie, unde a absolvit Universitatea Queen Mary, Londra, şi un program de masterat în cadrul Universităţii Cambridge, specializat în finanţe şi real estate.

Responsabilităţile sale includ identificarea soluţiilor necesare pentru îmbunătăţirea fluxului operaţional şi implementarea acestora împreună cu managementul companiei. De asemenea, contribuie la identificarea, negocierea şi monitorizarea noilor iniţiative de investiţii şi de dezvoltare ale grupului, fiind implicată în mod direct în proiecte precum: achiziţii pe piaţă imobiliară locală (două proiecte de birouri de clasă A în Bucureşti şi Cluj, însumând cca. 140.000 mp), încheierea de parteneriate de dezvoltare spaţii logistice, înfiinţarea noului proiect Equiliant, un fond de private equity ce ţinteşte realizarea de investiţii de cca. 50-60 mil Euro în IMM-uri, şi achiziţii pe piaţă de capital.  Karina Pavăl este de asemenea membru în comitetul de investiţii Equiliant şi în cel al platformei ROCA, focusată pe restructurarea şi dezvoltarea companiilor româneşti aflate în dificultate. Despre întoarcerea în ţara, Karina Pavăl spune că este cea mai bună decizie pe care o putea lua, fiind recunoscătoare pentru încrederea primită şi aportul pe care îl poate aduce în cât mai multe domenii de activitate ale grupului, dorindu-şi că şi în viitor să poată contribui la consolidarea şi dezvoltarea diferitelor linii de business alături de ceilalţi membri ai familiei sale şi întreaga echipă Dedeman/Pavăl Holding. 

Profilul Karinei Pavăl a apărut în ediţia de anul acesta a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.