Care este motivul ce a determinat-o pe Simona Halep să se apuce de tenis

Postat la 15 decembrie 2017 106 afişări

Simona Halep a devenit, recent, numărul 1 mondial în clasamentul WTA, ceea ce o propulsează ca fiind una dintre cele mai mari sportive ale lumii. Originară din Constanţa, oraş unde a crescut şi unde a făcut primii paşi către lumea tenisului, Simona a dezvăluit că în spatele deciziei de a practica acest sport s-a aflat... fratele ei.

Care este motivul ce a determinat-o pe Simona Halep să se apuce de tenis

 

”Datorită fratelui meu am ajuns la tenis şi îi mulţumesc pentru asta. El nu s-a ţinut de sport pentru că era un pic mai greu, mai dificil cu trezitul. Trebuie să ai un pic acea dorinţă să te dedici în totalitate, dacă nu te dedici în totalitate, nu prea poţi să faci performanţă de cel mai înalt nivel”, a declarat Simona Halep.

 

"Am început să merg la tenis datorită familiei. Mă duceam cu mama să-l luăm pe fratele meu de la antrenamente, şi într-o zi am pus şi eu mână pe rachetă, îmi plăcea cum sare mingea, iar antrenorul Ioan Stan a zis ca ar trebui sa fac si eu tenis, pentru că lovesc bine. Aveam 4 ani şi jumatate", a dezvăluit Simona Halep.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.