Aşa prieteni să tot ai: George Clooney le-a dat câte un milion de dolari cadou celor mai buni prieteni ai săi

Autor: Florin Casota Postat la 15 decembrie 2017 593 afişări

Toată lumea ştie că George Clooney este un actor bun, un regizor desăvârşit, un om simpatic şi carismatic, însă se pare că este şi foarte generos.

Aşa prieteni să tot ai: George Clooney le-a dat câte un milion de dolari cadou celor mai buni prieteni ai săi

Mai multe publicaţii străine au relatat ieri că George Clooney şi-a invitat cei mai buni 14 prieteni la masă şi i-a dat fiecăruia câte o valiză. În fiecare era câte un milion de dolari, în bancnote de câte 20 de dolari. Mai mult, le-a plătit şi taxele pentru anul respectiv, în semn de mulţumire.

Vedeta a făcut acest gest în septembrie 2013, dar până acum nu s-a aflat nimic. Se pare că prietenului lui Cooney, Rande Gerber a dezvăluit ce s-a întâmplat pentru MSNBC.

"Am venit în Los Angeles şi am dormit pe canapelele voastre. Sunt foarte norocos că-mi sunteţi prieteni şi nu aş fi reuşit să ajung unde sunt fără voi. Pentru mine este foarte important să dau ceva înapoi", ar fi spus actorul. 

Potrivit publicaţiei The Richest, George Clooney are o avere de 500 de milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.