Cele mai inovatoare companii din Romania: Itsy Bitsy

Autor: Roxana Cârcior, Florin Casota, Ioana Matei, Ioana Mihai-Andrei Postat la 14 decembrie 2017 144 afişări

Business Magazin a lansat cea de-a patra ediţie a catalogului dedicat inovaţiilor, care reuneşte 30 de poveşti despre inovaţii româneşti. Premiul pentru inovaţie în relizarea unei campanii de marketing a fost acordat Itsy Bitsy, pentru campania 1 iunie, zi liberă naţională.

Premiul pentru inovaţie în relizarea unei campanii de marketing a fost acordat Itsy Bitsy, pentru campania 1 iunie, zi liberă naţională. Nadia Tătaru, director general al Itsy Bitsy, a spus:

„Itsy bitsy s-a lansat acum 12 ani şi a fost primul radio pentru copii şi părinţi din lume. După ce ne-am lansat, a trebuit să inventăm programe pentru copii şi părinţi. Noi avem poate cel mai efemer produs şi atingem un public variat. Atunci când am început radioul piaţa era constituită din părinţi din generaţia X cu copii din generaţia Z, generaţia Z cu copii care nu sunt nativi digitali dar care au devenit nativi între timp. În 2017, jumătate din publicul nostru este format din acei părinţi X cu copii Z, cealaltă jumătate este formată din părinţi y (millennials) cu copii alfa. Astfel avem nevoie să ne adaptăm, să inovăm continuu.

Eu cred că dacă nu avem lideri, manageri care să se reiventeze, nu putem crea produse inovatoare. Eu văd inovarea ca pe un proces de co-creare între oameni cu mintea deschisă şi cu inima deschisă, ca să poată vedea ce este în faţa lor şi să poată accepta diferenţele dintre ei, să le pună în comun şi să facă împreună lucruri”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.