De ce le-a dat George Clooney prietenilor săi câte un milion de dolari

Postat la 15 decembrie 2017 100 afişări

George Clooney pare să nu fie doar unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, ci şi unul dintre cei mai generoşi.

De ce le-a dat George Clooney prietenilor săi câte un milion de dolari

În 2013, Clooney a chemat acasă 14 prieteni şi le-a ţinut un discurs despre cât de mult apreciază ajutorul pe care aceştia i l-au dat de-a lungul timpului. La final, el le-a oferit câte o geantă neagră.

"Am deschis geanta, iar în interior era un milion de dolari în hârtii de 20", povesteşte Gerber. "Fiecare a primit câte un milion de dolari, eram într-o stare de şoc."

Gestul a avut menirea de a-i scăpa pe cei invitaţi de grija zilei de mâine, a explicat Clooney. "Nu trebuie să mai aveţi grija copiilor, a şcolii sau a ipotecii", le-ar fi spus Clooney celor prezenţi.

Informaţia a ieşit la iveală graţie unuia dintre invitaţi, Rande Gerber, care le-a povestit celor de la MSNBC toată întâmplarea.

George Clooney şi soţia sa, Amal, aveau în urmă cu doi ani o avere estimată la 121 de milioane de lire sterline. Aceasta a crescut, probabil, în ultima perioadă, datorită afacerilor actorului. De altfel, el şi-a vândut anul acesta marca de tequila cu aproape un miliard de dolari.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.