Care este cel mai toxic lucru pe care orice persoană îl are în frigider

Postat la 14 iunie 2022 617 afişări

Care este cel mai toxic lucru pe care orice persoană îl are în frigider

Se dovedeşte că, fără să ne dăm seama, facem o mare greşeală atunci când depozităm alimentele în recipiente de plastic în frigider.

Recipientele de plastic ne permit să păstrăm produsele proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp, dar sunt periculoase pentru sănătate.

Cu toate acestea, depozitarea este problemă cu care toţi ne confruntăm.

Experţii au subliniat pericolul potenţial ridicat al recipientelor de depozitare a alimentelor în care oamenii îşi pun alimentele pentru a rămâne proaspete.

Astfel de produse economisesc semnificativ spaţiu în frigider, dar compoziţia plasticului din care sunt fabricate poate conţine bisfenol A, cunoscut sub numele de BPA.

A fost folosit în producţia de cutii din plastic încă din anii 1960. De asemenea, este adesea folosit pentru a acoperi interiorul capacelor sticlelor.

Cu toate acestea, atunci când alimentele intră în contact cu plasticul sau alte materiale, este probabil să intre în ele BPA. Această substanţă are un efect negativ asupra sănătăţii umane: afectează negativ creierul femeilor însărcinate şi al fătului, afectează dezvoltarea copiilor şi creşte tensiunea arterială la adulţi.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
toxic

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.