Capitala Japoniei se îndreaptă spre carantină, din nou: Tokyo a înregistrat un număr record de cazuri noi şi a depăşit vârful din aprilie

Autor: Alex Ciutacu Postat la 09 iulie 2020 320 afişări

Capitala Japoniei se îndreaptă spre carantină, din nou: Tokyo a înregistrat un număr record de cazuri noi şi a depăşit vârful din aprilie

Numărul de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus a crescut la 224 în Tokyo, Japonia, într-o singură zi, ceea ce aduce din ce în ce mai aproape posibilitatea ca autorităţile să instaureze restricţiile, din nou, potrivit FT.

Potrivit presei din Japonia, cifrele arată că Tokyo a depăşit vârful de 206 cazuri, înregistrat în data de 17 aprilie – moment în care guvernul le cerea oamenilor să stea în case, în timp ce majoritatea businessurilor erau închise.

Cu toate acestea, nu este clar cum poate fi comparate cifrele de astăzi cu cele de ieri, când Tokyo a înregistrat 75 de cazuri – prima zi cu mai puţin de 100 de cazuri noi din ultima săptămână.

În acelaşi timp, procentul de teste pozitive a crescut, ajungând la 5,8% din totalul testelor în această săptămână, în comparaţie cu un nivel de sub 1% în iunie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri,
tokyo,
japonia,
inregistrare,
capitala,
record,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.