Cannes 2018: Benicio del Toro este preşedintele juriului Un Certain Regard

Postat la 04 aprilie 2018 26 afişări

Actorul Benicio del Toro a fost ales preşedintele juriului secţiunii Un Certain Regard a celei de-a 70-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, care va avea loc în perioada 8 - 19 mai, potrivit site-ului oficial al evenimentului.

Cannes 2018: Benicio del Toro este preşedintele juriului Un Certain Regard

Organizatorii festivalului spun despre Benicio del Toro - care îi succede în acest rol Umei Thurman, preşedintele juriului de anul trecut - că este "nu numai un iubitor al filmului, ci şi un actor strălucit" şi "un artist care nu cunoaşte limitele".

Benicio del Toro a fost membru al juriului competiţiei oficiale de la Cannes în urmă cu opt ani, când laureatul premiului Palme d'Or a fost filmul regizorului taiwanez Apichatpong Weerasethakul "Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.