Acţiunile americane se prăbuşesc din cauza războiului comercial, aproape de minimul din 1929

Postat la 03 aprilie 2018 139 afişări

Acţiunile de pe piaţa bursieră americană au avut cel mai prost început de trimestru II din 1929, indicele S&P suferind o scădere cu 2,2%, la un minim care nu a mai fost consemnat după Marea Criză din 1929 - când indicele scăzuse cu 2,5%, relatează Bloomberg.

Acţiunile americane se prăbuşesc din cauza războiului comercial, aproape de minimul din 1929

Acţiunile americane au avut cel mai slab început de trimestru II, de la începutul marii crize din 1929, potrivit datelor analizate de Bloomberg.

Indicele S&P 500 a scăzut cu 2,2%, o devalorizare depăşită doar de declinul de 2,5% suferit acum 89 de ani, care a însemnat un preludiu al căderii devastatoare de mai târziu, în acel an, ce a adus Marea Criză (în acel moment, indicele avea doar 90 de acţiuni).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.