Când începe valul 5 în România? Precizările medicului Alexandru Rafila

Postat la 22 noiembrie 2021 424 afişări

Când începe valul 5 în România? Precizările medicului Alexandru Rafila

Când intră România în valul 5? Medicul Alexandru Rafila crede că 15 ianuarie 2022 va fi data la care ţara noastră va fi lovită de un nou val al pandemiei.

„După 15 ianuarie 2022, o nouă creştere importantă este posibilă. Trebuie recâştigată încrederea populaţiei. Profesioniştii trebuie să fie în prim plan”, a declarat Rafila la Aleph News.

„Perioada dificilă în România va începe la jumătatea lui ianuarie 2022. Pe 15 ianuarie 2022 vom intra în valul 5. În Ianuarie 2022 va trebui să luăm măsuri. OMS va face public raportul pe România. Trebuie să ne hotărâm ce vrem cu copiii noştri. Primul lucru: părinţii să se vaccineze ei. Trebuie să se încurajeze testarea în şcoli. Accesul la vaccinare trebuie să existe şi la copii. Copiii însă fac forme uşoare ale bolii.

Eu sunt de acord cu vaccinarea copiilor. Vaccinarea copiilor este o posibilitate, dar nu este o prioritate. Ca să vaccinezi copiii, primul lucru trebuie să convingi părinţii. Doza 3 este recomandată pentru că după 6 luni de la vaccinare imunitatea este redusă. Prioritatea trebuie să fie a celor care n-au primit acum vaccin”, a declarat Alexandru Rafila în emisiunea Off/On The Record, vorbind de valul 5.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alexandru rafila,
incepere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.