Când începe evoMAG campania de Black Friday

Autor: Andra Stroe Postat la 28 octombrie 2021 192 afişări

Când începe evoMAG campania de Black Friday

Retailerii online anunţă deja campaniile de Black Friday. Magazinul online evoMAG, unul dintre cele mai importanţi jucători din industria de comerţ electronic din România, dă startul campaniei de Black Friday pe 29 octombrie. Campania se va încheia în data de 26 noiembrie şi se va desfăşura în patru etape, în funcţie de produsele incluse în ofertă.

Potrivit reprezentanţilor companiei, cele mai mari reduceri vor fi la televizoare, laptopuri, electrocasnice, telefoane mobile şi trotinete electrice. Prima perioadă de reduceri, aferent perioadei 29 octombrie – 4 noiembrie, aduce reduceri cuprinse între 31-70% şi include produse ca telefoane mobile, televizoare, laptopuri, brăţări de fitness şi imprimante.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
online,
electronice

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.