Campionatul Mondial de Nataţie: David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 200 m liber

Autor: Cosmin Pirv Postat la 24 iulie 2023 28 afişări

David Popovici s-a calificat luni dimineaţa în semifinalele probei de 200 m liber, la Campionatul Mondial de Nataţie de la Fukuoka, Japonia.

Campionatul Mondial de Nataţie: David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 200 m liber

David Popovici a înotat cele patru lungimi de bazin cu timpul de 1:45.86 s, ceea ce reprezintă al treilea timp din serii, a anunţat Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Semifinalele probei sunt programate luni după-amiaza, de la orele 15:11 şi 15:17.

David Popovici a primit duminică în Japonia premiul pentru sportivul anului 2022 din partea World Aquatics.

Anul trecut, David Popovici a cucerit medaliile de aur la Campionatul Mondial de la Budapesta, dar şi la Campionatul European de la Roma, în probele de 100 m şi 200 m liber. Totodată, la competiţia din Italia, Popovici a stabilit un nou record mondial în proba de 100 m liber, când a oprit cronometrul de la Foro Italico la 46.86 secunde.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
david popovici,
calificat,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.