Câmpina: Primar şi directori, trimişi în judecată de DNA după cumpărarea unui autoturism de lux

Postat la 04 decembrie 2017 93 afişări

Primarul municipiului Câmpina, Horia Laurenţiu Tiseanu, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru abuz în serviciu, trafic de influenţă şi delapidare în formă continuată. Cu sprijinul unor angajaţi, acesta ar fi cumpărat o maşină de lux pentru uz propriu şi a cerut şi bonuri de benzină.

Câmpina: Primar şi directori, trimişi în judecată de DNA după cumpărarea unui autoturism de lux

Potrivit unui comunicat transmis luni de DNA, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate lui Horia Laurenţiu Tiseanu, primarul municipiului Câmpina, acuzat de abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, trafic de influenţă şi instigare la săvârşirea infracţiunii de delapidare în formă continuată.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.