CALENDARUL RESEDINTELOR REGIONALE

Postat la 13 februarie 2006 1 afişăre

In ultimii ani, atrasi de potentialul de afaceri al celei mai mari piete din regiune, tot mai multe companii multinationale si-au stabilit sediul regional in Romania, multe dintre ele conduse de manageri regionali romani.

In ultimii ani, atrasi de potentialul de afaceri al celei mai mari piete din regiune, tot mai multe companii multinationale si-au stabilit sediul regional in Romania, multe dintre ele conduse de manageri regionali romani. Iata-le pe cele mai importante:

 

1992: Procter & Gamble Balkans.

 

1999: Coca-Cola Black Sea Region.

 

2000: General Electric South-Eastern Europe, cuprinzand 11 tari, s-a extins de la biroul care coordona Romania si Moldova inca din 1997. Managerul general Dan Ionescu spune ca, in 2004, regiunea a inregistrat cea mai mare crestere din istoria companiei: 90%. Motivele stabilirii sediului regional in Bucuresti: locatia este "favorabila, stabila si ieftina".

 

2000: Unilever South & Central Europe. Manager: Alexandra Gatej.

 

2003: GSK South-Eastern Europe. Manager: Roberto Musneci.

 

2004: Microsoft South East Europe reprezinta 11 tari. Scopul infiintarii acestei regiuni este eficientizarea operatiunilor interne si extinderea prezentei Microsoft in zona, spune Silviu Hotaran, managerul general pe aceasta regiune.

 

2005: Coca-Cola Adriatic & Balkan Region.

 

2005: Visa International, Romania & Bulgaria. Manager: Catalin Cretu.

 

2005: Mastercard South-Eastern Europe. Motivul: cresterea pietei cardurilor din Romania in ultimii ani, precum si potentialul de crestere. General Manager Southeastern Countries, MasterCard Europe: Denisa Mateescu.

 

2006: ABB Romania, Bulgaria & Republica Moldova. Manager: Peter Simon.

 

2006: OMV-Petrom*.

 

2006: Ozone Laboratories. Biroul din Romania va deveni in acest an centru regional, urmand sa coordoneze activitatea companiei in Rusia, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia si Slovacia.  Directorul general  Dan Schiopu a recunoscut ca este interesat si de Croatia si Kazahstan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CALENDARUL RESEDINTELOR REGIONALE
/actualitate/calendarul-resedintelor-regionale-977481
977481
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.