Cafenelele The Coffee Shop sunt preluate de distribuitorul de cafea Tchibo Coffee Service. Tranzacţia aşteaptă aprobarea Consiliului Concurenţei

Autor: Roxana Rosu Postat la 28 octombrie 2020 101 afişări

Distribuitorul de cafea Tchibo Coffee Service preia compania Partener Coffee Services, care deţine cafenelele The Coffee Shop, tranzacţia fiind analizată de Consiliul Concurenţei.

Cafenelele The Coffee Shop sunt preluate de distribuitorul de cafea Tchibo Coffee Service. Tranzacţia aşteaptă aprobarea Consiliului Concurenţei

Distribuitorul de cafea Tchibo Coffee Service preia compania Partener Coffee Services, care deţine cafenelele The Coffee Shop, tranzacţia fiind analizată de Consiliul Concurenţei.

Partener Coffee Services, înfiinţată în 2007 de doi antreprenori români, Alexe Marian şi Petruţa Luminiţa Farago, este din acelaşi an partener şi importator oficial al Tchibo Coffee Service GmbH în România.

Grupul Tchibo Coffee Service este specializat în furnizarea profesională de cafea şi prestarea de servicii conexe, precum oferirea de soluţii pentru consumul de cafea away-from-home (aparatură, echipamente, servicii auxiliare precum, întreţinere, mentenanţă) unor industrii diverse, precum: hoteluri, restaurante, cafenele, patiserii, birouri, spitale.

În România, Partner Coffee Service desfăşoară activităţi de comercializare cu ridicata a produselor din cafea, ceai sau produse alimentare, precum şi alte servicii conexe, precum soluţii pentru consumul de cafea away-from-home.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei, această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliului Concurenţei.

Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Consumul anual de cafea în România se situează la circa 2,5 kilograme de cafea per capita, ţara aflându-se pe ultimele locuri în Europa la acest capitol. 

Compania Partener Coffee Services este deţinută de doi antreprenori români, Alexe Marian (67%) şi Petruţa Luminiţa Farago (33%).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
partener,
service,
cafea,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.