Ca omul preistoric la restaurant

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 16 iunie 2018 43 afişări

Deşi călătoria în timp este tehnic imposibilă, un restaurant din Japonia îşi propune să-i ajute pe cei care-i trec pragul să se întoarcă în trecut. Situat în cartierul Roppongi din Tokio, Nikunotoriko a fost astfel amenajat încât să le dea impresia clienţilor că se află în preistorie, scrie CNN.

Ca omul preistoric la restaurant

Restaurantul care serveşte specialităţi de grătar japonez (yakiniku) are două niveluri, cel inferior amintind de o peşteră, datorită pereţilor decoraţi cu piatră şi lipsei ferestrelor, cei care mănâncă aici fiind aşezaţi la o masă lungă prevăzută din loc în loc cu plite pentru fript carnea. Nivelul superior reprezintă o pădure stilizată, cu separeuri cu mese joase de lemn cu plite, închipuind focurile în jurul cărora stăteau oamenii primitivi, întreg localul fiind astfel gândit de arhitectul care s-a ocupat de amenajare, Ryoji Iedokoro, încât clienţii să se simtă ca în mijlocul naturii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.