Schimbări URIAŞE la PRO TV. Mutarea fulger care aruncă în aer cea mai mare televiziune din România

Postat la 16 iunie 2018 1597 afişări

Tranzacţia gigant din America de 85,4 miliarde de dolari în care grupul de telecomunicaţii AT&T a cumpărat grupul media Time Warner va duce indirect şi la schimbarea proprietarului Pro TV, principalul grup de televiziune din România.

Schimbări URIAŞE la PRO TV. Mutarea fulger care aruncă în aer cea mai mare televiziune din România

Pro TV este deţinut de compania americană CME (Central European Media Enterpresies), iar principalul acţionar în această companie, cu 75% din acţiuni, este Time Warner.

 

Până în acest moment, AT&T nu a exprimat nicio poziţie referitoare la viitorul CME, dacă va ţine compania în portofoliu sau nu. CME este cel mai mare grup de televiziune din Europa Centrală şi de Est cu operaţiuni în Cehia, România, Bulgaria, Croaţia, Slovacia şi Slovenia.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.