PSD merge PÂNĂ LA CAPĂT cu modificările legilor Justiţiei. Dragnea: Statul DE DREPT nu este statul DE DREPŢI

Postat la 16 iunie 2018 110 afişări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Şcoala Politică a TSD, că partidul NU VA RENUNŢA la modificările legilor Justiţiei, deoarece "statul de drept NU ESTE statul de drepţi".

PSD merge PÂNĂ LA CAPĂT cu modificările legilor Justiţiei. Dragnea: Statul DE DREPT nu este statul DE DREPŢI

"De ce nu cedăm privind modificarea legilor Justiţiei şi a Codurilor Penale? Pentru că şi eu şi colegii mei din conducere, cel puţin câţiva, în primul rând, ne ţinem de cuvânt. Pentru că noi credem ce spunem şi îi rog pe cei care se miră să caute în arhive ce am spus eu în campanie. Pe cei din statul paralel, pe care i-am tot nominalizat, îi deranjează şi dreptatea şi informaţia corectă şi adevărul şi fug de adevăr ca dracu de tămâie pentru că ADEVĂRUL înseamnă pentru ei SFÂRŞITUL.

Încearcă prin toate mijloacele. Aşa am ajuns să vedem procurori ca Onea şi Portocală, care ameninţau, şantajau, fabricau probe false, obţineau denunţuri mincinoase, pentru că avea ţintele de la şefimea lor. Uite lista, sunt incomozi, daună totală. Câţi oameni vinovaţi sau nevinovaţi stau în puşcării, nu ştie nimeni. Nimeni nu ştie în care din dosare sau procese au fost folosite probe false. Bănuiesc că vă gândiţi că pe voi nu vă prinde radarul. Vă înşelaţi. Cea mai mare greşeală e ”nu am funcţie, nu sunt vinovat”. Nu e adevărat. Tot spectacolul cu cătuşele nu era ca să se dea mari, ci să dea un semnal. oricare puteţi fi luaţi. Să fie frică, teroarea. Noi am hotărât să nu ne fie frică", a declarat Liviu Dragnea.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.