Bustul modelului lui Holly Madison este evaluat de asigurători la un milion de dolari

Postat la 29 aprilie 2014 13361 afişări

Bustul modelului lui Holly Madison este evaluat de asigurători la un milion de dolari

Bustul fotomodelului Holly Madison a fost evaluat de asigurătorii americani la un milion de dolari, după ce actriţa a decis să îşi protejeze prin poliţe speciale anumite părţi ale corpului. Madison, 34 de ani, este cunoscută publicului larg pentru rolul din serialul de televiziune The Girls Next Door, în care este una dintre iubitele lui Hugh Hefner.

Asiguratorii nu refuza insa nici clientii care vor sa-si asigure ”bunuri” mai inedite, precum zambetul, mustata sau starea civila. Cu toate acestea, cei care vor o asigurare atat de neobisnuita trebuie sa si plateasca o prima pe masura, in conditiile in care sumele asigurate ajung la sute de mii, milioane sau chiar zeci de milioane de euro. De cele mai multe ori, clientii sunt persoane celebre, iar acesta tendinta este in voga in special in strainatate.

Cea mai scumpă asigurare a unei părţi corporale include picioarele artistei Mariah Carey, evaluate de un gigant al asigurărilor din SUA la un miliard de dolari. În top urmează fundul lui Jennifer Lopez şi picioarele lui Cristiano Ronaldo.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bustul-modelului-lui-holly-madison-este-evaluat-de-asiguratori-la-un-milion-de-dolari-12547710
12547710
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.