Bucureştiul, într-un top al celor mai vizitate 132 de oraşe din lume, condus de Londra. Ce loc ocupă capitala României

Postat la 09 iulie 2014 48 afişări

Bucureştiul se află printre cele 132 de oraşe din lume preferate de turiştii străini, cu mai puţin de un milion de vizitatori estimaţi pentru acest an, conform raportului MasterCardGlobal Destination Cities Index, lansat miercuri, primul loc fiind ocupat de Londra.

Bucureştiul, într-un top al celor mai vizitate 132 de oraşe din lume, condus de Londra. Ce loc ocupă capitala României

 Bangkok, Paris, Singapore şi Dubai completează top cinci, oraşe care beneficiază de un aflux puternic de turişti străini, rezultat din extinderea clasei mijlocii, inovaţiile aduse în categoria călătoriilor de lux şi din nevoia crescândă de a face deplasări în interes de serviciu. Această tendinţă se va menţine, având în vedere dezvoltarea tehnologică şi a modalităţilor de cooperare pe care companiile le au la dispoziţie, se arată într-un comunicat al MasterCard.

Bucureştiul ocupă poziţia 90 în clasament, cu un număr de vizitatori străini estimat la 928.028 de persoane în 2014 şi cheltuieli totale ale acestora în valoare de 391 milioane dolari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bucurestiul-intr-un-top-al-celor-mai-vizitate-132-de-orase-din-lume-condus-de-londra-ce-loc-ocupa-capitala-romaniei-12913753
12913753
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.