BREAKING NEWS! Darius Vâlcov, condamnat la opt ani de închisoare

Postat la 08 februarie 2018 190 afişări

Fostul ministru al Finanţelor, în prezent consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost condamnat, joi, de instanţa supremă, la opt ani de închisoare. Decizia judecătorilor nu este definitivă.

BREAKING NEWS! Darius Vâlcov, condamnat la opt ani de închisoare

Judecătorii au dispus şi confiscarea a 6.200.000 lei. Ultimul termen a avut loc pe 9 ianuarie, când DNA a cerut pentru Darius Vâlcov pedeapsa maximă, adică 14 ani de detenţie.

În concluzii, apărătorul fostului primar al municipiului Slatina şi fost ministru de Finanţe a explicat magistraţilor că nu există probe pentru condamnarea clientului său şi a cerut achitarea acestuia.

Darius Vâlcov a fost trimis în judecată în anul 2015, de către procurorii DNA, fiind acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.