BREAKING NEWS. Au fost confirmate 8 cazuri noi de coronavirus în Bucureşti

Postat la 10 martie 2020 318 afişări

BREAKING NEWS. Au fost confirmate 8 cazuri noi de coronavirus în Bucureşti

Pe lângă cei trei bucureşteni care au fost infectaţi cu coronavirus, alte patru cazuri au fost confirmate, marţi, numărul total al persoanelor care s-au îmbolnăvit cu acest nou tip de virus ajungând la 24, anunţă Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

„Sunt confirmate pozitiv la testul coronavirus (COVID-19) un număr de 7 cazuri, din Bucureşti. (3 sunt în legătură cu cazul Gerota, 1 este contact al primului infectat din Bucureşti, 3 sunt cetăţeni care au călătorit în Israel, Germania şi Marea Britanie)”, conform unei informări GCS.

Anterior, tot marţi, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a scris, pe Facebook, faptul că trei persoane, rudele bărbatului de 60 de ani, bolnav, au fost confirmate cu noul coronavirus.

„Fiul, nora şi nepotul domnului de 60 de ani, declarat aseară (luni – n.r.) bolnav de COVID 19. Multă sănătate! Putere medicilor şi asistentelor de la Spitalul Victor Babeş”, spune Firea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri,
bucuresteni,
bucuresti,
infectare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.