BREAKING Călin Popescu Tăriceanu va demisiona din funcţia de preşedinte al Senatului

Postat la 26 august 2019 102 afişări

Călin Popescu Tăriceanu va demisiona din funcţia de preşedinte al Senatului la începutul sesiunii parlamentare din septembrie, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

BREAKING Călin Popescu Tăriceanu va demisiona din funcţia de preşedinte al Senatului

Preşedintele ALDE ar fi anunţat deja în partid că intenţionează să demisioneze din a doua funcţie în stat.

ALDE se reuneşte, în scurt timp, în cadrul Biroului Politic Naţional, unde va lua o decizie cu privire la menţinerea coaliţiei de guvernare. Având în vedere că PSD nu a onorat niciuna dintre cerinţele ALDE cu privire la restructurarea guvernului şi un nou program, este de aşteptat ca partidul condus de Tăriceanu să plece de la guvernare.

Călin Popescu Tăriceanu a fost numit preşedinte al Senatului în 10 martie 2014. Ulterior, odată cu schimbarea legislativului, în cadrul alegerilor parlamentare din decembrie 2016, Tăriceanu a fost numit din nou la conducerea forului legislativ.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
presedinte,
tariceanu,
functie,
senat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.