Bravcod a achiziţionat de la Galli Gallo brandul românesc Peneş cu 20 de milioane de euro

Postat la 14 august 2018 169 afişări

Compania agricolă Bravcod a achiziţionat de la producătorul de carne de curcan Galli Gallo - aflată în insolvenţă - brandul românesc Peneş, cu 20 de milioane de euro, arată o notă informativă transmisă marţi de administratorul judiciar CITR.

Bravcod a achiziţionat de la Galli Gallo brandul românesc Peneş cu 20 de milioane de euro

„Tranzacţia a fost finalizată în această vară, conform planului de reorganizare aprobat de creditori în procedura de insolvenţă a companiei. Galli Gallo s-a redresat printr-un plan de reorganizare propus şi implementat de CITR, prin încrederea principalului creditor, CEC Bank, şi a partenerului de afaceri, Bravcod, care a continuat relaţiile comerciale cu Galli Gallo în procedura de insolvenţă şi a achiziţionat business-ul în această vară”, anunţă administratorul judiciar.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.