Iohannis: Au trecut deja trei zile şi nu e niciun responsabil. În orice ţară, am fi avut o demisie

Postat la 13 august 2018 231 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că au trecut deja trei zile şi nu există niciun responsabil pentru violenţele din Piaţa Victoriei, precizând că în orice ţară până la această oră ar fi fost cel puţin o demisie.

Iohannis: Au trecut deja trei zile şi nu e niciun responsabil. În orice ţară, am fi avut o demisie

"Au trecut deja trei zile şi nu există niciun responsabil pentru ce s-a întâmplat vineri în Piaţa Victoriei. În orice ţară responsabilă, oamenii aflaţi la conducere, până la această oră am fi avut cel puţin o demisie. Nimeni nu şi-a asumat responsabilitatea politică pentru ce s-a întâmplat. De ce am ajuns aici? Pentru că un protest legitim a degenerat în violenţe de stradă, cu manifestări agresive. Nu cumva cei care vor să îngenuncheze justiţia şi lupta anticorupţie şi-au dorit crearea unei tensiuni în societate? Ce se va întâmpla dacă vor recurge la înăbuşirea prin violenţă a vocilor României. În ciuda scorului la alegerile din 2016, PSD a tulburat societatea prin măsuri controversate, o guvernare haotică, atacturi repetate la adresa magistraţilor. Avem acum şi o componentă represivă care ridică serioase semne de întrebare cu privire la ce intenţii are acest PSD cu românii", a declarat Klaus Iohannis.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.