Boris şi prietenii: Noul premier britanic Boris Johnson îşi aduce prietenii în cabinetul ministerial

Autor: Alex Ciutacu Postat la 24 iulie 2019 168 afişări

Boris şi prietenii: Noul premier britanic Boris Johnson îşi aduce prietenii în cabinetul ministerial

Noul premier britanic Boris Johnson l-a numit drept consilier de business pe Andrew Griffith, unul dintre directorii de top ai imperiului mediatic Sky – la doar câteva zile după ce presa internaţională a scris despre faptul că Griffith i-a închiriat lui Johnson un apartament de peste 10 milioane de euro în Westminster, potrivit The Independent.

După ce directorul financiar al Sky a fost numit consilierul de business al premierului, Partidul Muncitoresc a semnalat imediat că Johnson îşi aduce prietenii aproape.

„Ar fi de înţeles ca publicul să ajungă la concluzia că prietenii lui Johnson îşi pot cumpăra influenţă în noua administraţie”, transmite Partidul Muncitoresc.

Săptămâna trecută publicaţia britanică The Guardian scria că locuinţa lui Johnson din centrul Londrei a fost utilizată şi de fostul secretar de externe ca sediu de campanie în ultimele zile din guvernarea Theresei May.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.