Ministrul Transporturilor dă vina pe studenţi pentru aglomeraţia din vagoane

Postat la 23 iulie 2019 105 afişări

Ministrul Transporturilor a explicat, într-o conferinţă de presă, că vagoanele de tren sunt aglomerate din cauza rezervărilor făcute de studenţi. „Se fac foarte multe rezervări de către studenţi, asta este problema”, a spus Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor dă vina pe studenţi pentru aglomeraţia din vagoane

Răzvan Cuc a declarat că nu problemele administrative generează aglomeraţia din vagoanele CFR, aşa cum cred pasagerii. „Vagoanele sunt dimensionate ok. Se creează aglomeraţii punctuale pe o anumită rută, la o anumită oră”, a declarat ministrul.

Cauza aglomeraţiei o reprezintă numeroasele rezervări relizate de studenţi, care se suprapun peste biletele achiziţionate de ceilalţi călători. „Să vedeţi când se aglomerează şi de ce se aglomerează. Tot timpul când s-au aglomerat vagoanele au fost în mare parte şi din partea rezervărilor. Se fac foarte multe rezervări de către studenţi. Asta este problema. Oamenii nu şi le certifică, că se duc sau nu. Oamenii cumpără bilete şi după aceea se duc şi studenţii şi se creează acel ambuteiaj”, a explicat Răzvan Cuc.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.