Boris Johnson, revoltat de salariile managerilor companiilor falimentare

Postat la 24 septembrie 2019 178 afişări

Premierul britanic Borish Johnson a declarat că agenţiile de turism din cadrul Thomas Cook ar fi trebuit să se asigure împotriva consecinţelor falimentului. De asemenea acesta nu îşi explică salariile mari ale managerilor în contextul în care firma avea datorii uriaşe, transmite Reuters.

Boris Johnson, revoltat de salariile managerilor companiilor falimentare

Vorbind la New York, Johnson a pus la îndoială motivul pentru care statul ar trebui să fie lăsat responsabil pentru acţiunile directorilor bine plătiţi. Acesta a apreciat că operatorii de turism ar trebui să aibă un fel de asigurare împotriva acestor situaţii.

"Am întrebări pentru unul dintre aceştia: este corect ca directorii, sau oricine, consiliul de administraţie, să încaseze suma mari atunci când companiile eşuează în asemenea mod?", a spus Johnson.

„Trebuie să aveţi un sistem prin care operatorii de turism să se asigure în mod corespunzător împotriva acestor situaţii”, a spus el.Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.