Bogdan Enoiu, şeful McCann Erickson România, la BM Storytellers: "Sfatul meu pentru tinerii din mediul de afaceri este să muncească, iar până la urmă vor reuşi"

Autor: Ioana Matei Postat la 31 ianuarie 2014 296 afişări

Bogdan Enoiu, directorul general al grupului McCann Erickson România a fost unul dintre primii invitaţi ai BM Storytellers, campanie în cadrul cărora sărbătorim zece ani de Business Magazin. Enoiu a vorbit despre modul în care a evoluat industria de publicitate în cei zece ani şi a oferit câteva sfaturi pentru tinerii care se lansează în business.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bogdan-enoiu-seful-mccann-erickson-romania-la-bm-storytellers-sfatul-meu-pentru-tinerii-din-mediul-de-afaceri-este-sa-munceasca-iar-pana-la-urma-vor-reusi-11999111
11999111
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.