Bode: Rata de absorbţie a fondurilor europene prin Ministerul Economiei este de 17%, procent care mă nemulţumeşte

Postat la 14 martie 2012 10 afişări

Gradul de absorbţie a fondurilor UE atrase prin Ministerul Economiei este de 17%, a declarat, miercuri, ministrul de resort, Lucian Bode, adăugând că procentul îl nemulţumeşte şi că va face tot ce va putea pentru a ca numărul beneficiarilor să fie cât mai mare.

"Rata absorbţiei efective a fondurilor europene la nivelul celor 5 operaţiuni ale organismului de intermediere pentru IMM este de 17%, procent care mă nemulţumeşte. De aceea, voi face tot ce voi putea astfel ca anul 2012 să reprezinte anul cu cel mai înalt plafon de rambursări către beneficiari de până acum", a declarat Bode la un seminar pe tema IMM-urilor. El a arătat că în prezent cele mai mari dificultăţi legate de absorbţia fondurilor europene de către IMM-uri sunt achiziţiile publice şi perioadele lungi de evaluare a proiectelor.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bode-rata-de-absorbtie-a-fondurilor-europene-prin-ministerul-economiei-este-de-17-procent-care-ma-nemultumeste-9398808
9398808
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.