Blue Air a anunţat că va zbura spre patru noi destinaţii de vacanţă. Unde veţi putea ajunge cu preţuri care pornesc de la 49 de euro pentru un zbor

Autor: Ioana Matei Postat la 02 octombrie 2020 119 afişări

Blue Air a anunţat că va zbura spre patru noi destinaţii de vacanţă. Unde veţi putea ajunge cu preţuri care pornesc de la 49 de euro pentru un zbor

Blue Air a introdus zboruri directe din Bucureşti către HERAKLION (Grecia), ZAKYNTHOS (Grecia), RHODOS (Grecia) şi OLBIA (Italia) în programul de vară 2021. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei, cu preţuri care pornesc de la 49 euro / segment, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Blue Air introduce astfel în Orarul de Vara 2021 noi destinaţii de vacanţă, incluzând în programul de zbor patru dintre cele mai populare insule mediteraneene: Creta, Zakynthos, Rodos şi Sardinia. Blue Air va opera două frecvenţe pe săptămână pe aceste rute în perioada 15 mai - 12 octombrie 2021.

„Sperăm că, prin introducerea acestor zboruri, am reuşit să le facem o bucurie tuturor pasagerilor noştri care iubesc vacanţele pe litoral şi care visează să exploreze aceste adevărate paradisuri estivale. Experienţa petrecerii unui sejur pe o insula mediteraneeană este una cu totul specială, iar echipa Blue Air îşi propune să ofere românilor prilejul de a-şi îndeplini visul descoperirii unor destinaţii inedite şi de a-şi relua planurile de vacanţă pe care au fost nevoiţi să le amâne anul acesta.” spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.