Blaga, despre o guvernare cu PP-DD: Nu m-am gândit niciodată. E tot o intoxicare a lui Ponta

Postat la 01 octombrie 2012 13 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că nu s-a gândit niciodată la o guvernare alături de PP-DD, partidul condus de Dan Diaconescu, această ipoteză fiind "tot o intoxicare" a lui Victor Ponta.

Blaga a fost întrebat dacă se gândeşte la o guvernare alături de PP-DD. "Nu m-am gândit niciodată, de unde aţi scos concluzia asta? Este tot o intoxicare a domnului Ponta. Uitaţi-vă exact pe ce am declarat la întâlnirea tinerilor noştri de la Eforie Nord. Nu eu stabilesc dacă domnul Diaconescu conduce un partid democrat sau dacă intră în Parlament", a precizat Vasile Blaga. El a mai spus că în prima zi de Parlament se vor şti care sunt partidele care au intrat.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blaga,
pp-dd,
guvernare,
politic
/actualitate/blaga-despre-o-guvernare-cu-pp-dd-nu-m-am-gandit-niciodata-e-tot-o-intoxicare-a-lui-ponta-10143742
10143742
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.