Black Friday de România: eMAG a vândut 4 maşini în primele trei minute de la startul campaniei. Cea mai scumpă, 45.000 de euro. Flanco îşi invită clienţii în magazine. Site-ul Domo nu era funcţional vineri dimineaţă

Autor: Radu Racu Postat la 22 noiembrie 2013 191 afişări

Două Ford Focus, un Ford Kuga şi o Dacia Logan au fost primele modele vândute astăzi, în primele minute de la începerea Black Friday pe www.emag.ro, a anunţat vineri dimineaţă retailerul online.

Site-ul retailerului Domo nu funcţiona vineri dimineaţă. Concurenţii de la Flanco îşi invitau clienţii în magazin, în timp ce pe eMag promoţiile erau valabile doar pentru comenzile online. Altex anunţa la ora 10:00 epuizarea aproape completa a stocului d etelevizoare şi anunţa promoţii pentru o mare parte dintre produse disponibile doar în magazinele companiei.


Două Ford Focus, un Ford Kuga şi o Dacia Logan au fost primele modele vândute astăzi, în primele minute de la începerea Black Friday pe www.emag.ro, a anunţat vineri dimineaţă retailerul online.

eMag, Flanco, Altex, Domo organizează alături de alţi retaileri de profil campania de reduceri de Black Friday pe 22 noiembrie, cu o săptămână mai devreme de termenul tradiţional.

Retailerul online condus de Iulian Stanciu a scos la vânzare de Black Friday, în premieră, 63 de autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai şi Mercedes-Benz în valoare totală de 1 milion de euro.

Cea mai scumpă maşină scoasă la vânzare pe eMag este un Mercedes Benz Clasa E, de 45.000 de euro.

Mecanismul de cumpărare a unui autoturism pe site-ul eMAG este identic unei achiziţii obişnuite. Clienţii adaugă produsul în coş ca şi în cazul oricărui alt produs. După lansarea comenzii, clienţii plătesc un avans de 1.000 de lei, iar ulterior efectuării plăţii, vor fi contactaţi de un reprezentant al partenerilor eMAG care participă la promoţie, pentru finalizarea comenzii, potrivit unui comunicat de presă remis de companie. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
emag,
black friday
/actualitate/black-friday-romania-emag-vandut-4-masini-primele-trei-minute-startul-campaniei-cea-scumpa-45-000-euro-flanco-isi-invita-clientii-magazine-site-ul-domo-era-functional-vineri-dimineata-11714298
11714298
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.