Bistriţa: Investiţie nouă de aproape 4,5 milioane lei în pârtia de schi nefuncţională

Postat la 08 februarie 2018 89 afişări

O sumă de 4,4 milioane de lei a prevăzut Primăria Bistriţa în proiectul de buget pentru continuarea investiţiilor la Complexul Turistic Wonderland. Cei mai mulţi bani urmează să fie folosiţi pe echipamente noi destinate pârtiei de schi pe care autorităţile încearcă de 2 ani să o pună în funcţiune.

Bistriţa: Investiţie nouă de aproape 4,5 milioane lei în pârtia de schi nefuncţională

Primăria Bistriţa a alocat 4,4 milioane de lei din bugetul acestui an pentru a cumpăra noi echipamente pentru pârtia de schi Cocoş, pârtie care a funcţionat doar trei zile în ultimii doi ani, pe lista achiziţiilor fiind trecut şi un teleschi, deşi pârtia este dotată deja cu un telescaun cu patru locuri.

Primarul Ovidiu Creţu spune că cea mai mare sumă de bani prevăzută pentru Complexul Turistic Wonderland va merge pentru amenajarea unui Alpine Coaster, o săniuţă de vară pe şine, Primăria umând să achiziţioneze şi un teleschi pe lângă telescaunul cu care este deja dotată pârtia de ski.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.