Biscuiţii Eugenia se vând pe Amazon

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 01 aprilie 2015 878 afişări

Eugenia, marca de de biscuiţi sandviş produs de Dobrogea Grup, a intrat în oferta de produse a Amazon, unul dintre cei mai mari retaileri online din lume. Astfel, Eugenia poate fi acum achiziţionată online, din orice colţ al lumii, livrările fiind onorate la o zi de la plasarea comenzii.

Biscuiţii Eugenia se vând pe Amazon

“Românii au o relaţie specială cu brandul Eugenia. Pentru mulţi, înseamnă gustul copilăriei, al anilor de studenţie sau, dacă nu mai locuiesc în România, înseamnă ideea de acasă”, au declarat reprezentanţii companiei.

Dobrogea Grup vinde pe pieţele externe încă din anul 2007, ţările cu cele mai mari comenzi fiind Spania, Italia, Marea Britanie, SUA, Canada şi Germania, acolo unde, de altfel, se regăsesc şi cele mai extinse comunităţi de români. În acest moment, aproximativ 9% din producţia anuală de Eugenia merge către export.

Planurile companiei pentru 2015 vizează extinderea activităţilor de export. Eugenia este marca proprie înregistrată a Dobrogea Group, cu o tradiţie de peste 60 de ani în fabricaţie. În acest moment, pe piaţă sunt disponibile şase sortimente: Eugenia Original, Eugenia cu cremă de vanilie, Eugenia cu cremă de cacao, Eugenia cu cremă de lămâie, Eugenia Junior cu lapte şi miere, Eugenia Dark cu cremă de cacao.

Dobrogea Grup este o companie privată cu capital 100% românesc, cu un portofoliu de peste 300 de produse din 5 domenii de activitate: morărit, panificaţie-patiserie, produse congelate, cereale mic dejun şi biscuiţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amazon,
vanzare,
online,
dobrogea,
grup,
produse,
eugenia
/actualitate/biscuitii-eugenia-se-vand-pe-amazon-14101021
14101021
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.