Bill Gates a prezis viitorul într-un discurs filmat în 1995

Postat la 07 aprilie 2022 2430 afişări

Bill Gates a prezis viitorul într-un discurs filmat în 1995

În timpul discursului său, acesta a părut să vorbească şi despre ceea ce cunoaştem acum sub numele de Apple Pay sau Google Pay, spunând că, în cele din urmă, vom putea să ne folosim dispozitivele pentru plăţi fără contact.

În timp ce discursul său despre „portofelul PC” s-a dovedit a fi o aventură tehnologică de succes, acesta nu este singurul subiect discutat de el care are asemănări cu lumea noastră modernă.

Gates a descris, de asemenea, servicii precum Netflix, care le-ar permite oamenilor să urmărească emisiuni de televiziune la cerere, în loc să le urmărească în funcţie de un program TV obişnuit.

Bill Gates pare să fi prezis viitorul încă din 1995. Imagini nou apărute arată cum co-fondatorul Microsoft a făcut speculaţii impresionante despre viitor într-un discurs intitulat „The Road Ahead„, în care şi-a împărtăşit gândurile despre ceea ce ar urma să se întâmple în ceea ce priveşte evoluţiile tehnologice.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bill gates,
discurs,
prezicere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.