Becali va fi supus unei expertize medico-legale: Cer întreruperea pedepsei pentru o afecţiune care nu poate fi tratată în penitenciar. Vreau să fac operaţia în străinătate

Postat la 20 ianuarie 2014 62 afişări

Gigi Becali va fi supus unei expertize medico-legale, care va fi făcută de Serviciul de Medicină Legală, au dispus, luni dimineaţă, magistraţii Tribunalului Constanţa, care au luat în discuţie cererea de întrerupere a pedepsei depusă de avocatul omului de afaceri, următorul termen fiind 29 ianuarie.

Becali va fi supus unei expertize medico-legale: Cer întreruperea pedepsei pentru o afecţiune care nu poate fi tratată în penitenciar. Vreau să fac operaţia în străinătate

 Procesul de la Tribunalul Constanţa a început în jurul orei 9.00, Gigi Becali purtând un guler cervical şi spunând că nu i s-a permis să poarte acest guler la Penitenciarul Jilava, fapt care i-a agravat afecţiunea.

Gigi Becali a solicitat magistraţilor întreruperea pedepsei din motive medicale, susţinând că are nevoie de o operaţie la coloana cervicală.

"Eu cer întreruperea pedepsei pentru o afecţiune care nu poate fi tratată în regim penitenciar. M-am hotărât să fac operaţia. Am dureri mari, nu pot dormi noaptea. Vreau să fac această operaţie în străinătate, nu în România", a spus Becali în faţa instanţei.

El a precizat că suferă de această afecţiune de aproximativ 20-25 de ani, iar în tot acest timp a încercat să o trateze cu diverse remedii, inclusiv naturiste - venin de albine -, dar tratamentele efectuate nu au avut rezultate.

Becali a mai afirmat că a mers şi la o clinică specializată din Germania, iar medicii i-au spus că dacă nu se operează există riscul ca într-o zi să nu se mai poată mişca.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/becali-va-fi-supus-unei-expertize-medico-legale-cer-intreruperea-pedepsei-pentru-o-afectiune-care-nu-poate-fi-tratata-in-penitenciar-vreau-sa-fac-operatia-in-strainatate-11929468
11929468
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.