Animalele cuceresc moda încet, dar sigur (FOTO, VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 19 ianuarie 2014 87 afişări

Fascinaţia pe care o exercită lumea animală asupra creatorilor din industria modei se vede nu numai în imprimeurile pentru diverse materiale, ci şi în accesorii.

Mai nou, în diverse părţi ale lumii se poartă aşa-numiţii "Bag Bugs", nişte mici figurine realizate de casa Fendi din piele şi blană de vulpe sau nurcă, la preţuri de peste şase sute de dolari, care se poartă agăţate la genţile de damă, scrie BBC.

Dacă Fendi a lansat animăluţe de pus la geantă, directoarea de creaţie a brandului Marc by Marc Jacobs, Katie Hiller, a realizat o colecţie de bijuterii cu motive animaliere, ce include pandantive ori clipsuri cu  iepuraşi, veveriţe şi arici cu ochişori de diamant.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/animalele-cuceresc-moda-incet-dar-sigur-foto-video-11926365
11926365
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.