La schi în China: resort de lux cu grădini suspendate şi parc acvatic (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 18 ianuarie 2014 884 afişări

După ce a convins o mulţime de companii din Occident să externalizeze operaţiuni pe teritoriul său, China se pregăteşte să-i atragă şi pe turiştii în căutare de destinaţii inedite pentru o vacanţă la schi.

Noua destinaţie, staţiunea de schi Dawang, se construieşte în apropiere de Changsha, capitala provinciei Hunan, pe locul unei foste cariere de ciment, scrie The Telegraph. Complexul principal va cuprinde un hotel de cinci stele cu vedere la Muntele Dawang şi la Lacul Tongxi, precum şi o pistă de schi acoperită.

Pentru relaxare va fi prevăzut şi un parc acvatic, un parc de distracţii şi grădini suspendate. Construcţia staţiunii este programată să înceapă anul acesta şi să se încheie în 2016.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/la-schi-in-china-resort-de-lux-cu-gradini-suspendate-si-parc-acvatic-galerie-foto-11923721
11923721
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.