BCR reduce dobânzile la creditele de nevoi personale şi la depozitele în lei

Postat la 29 august 2013 45 afişări

Banca Comercială Română (BCR) reduce, de la 1 septembrie, dobânzile fixe pentru creditele de nevoi personale în lei cu şi fără garanţie ipotecară, cu până la 3,4 puncte procentuale, respectiv un punct procentual, şi pentru depozitele la termen în lei cu 0,25-0,5 puncte, a anunţat joi banca.

BCR reduce dobânzile la creditele de nevoi personale şi la depozitele în lei

 "Vrem să acordam credite. Avem suficientă lichiditate şi suntem pregătiţi să susţinem revenirea creditarii şi economia per ansamblu atât prin credite negarantate, cât şi garantate", a declarat, într-un comunicat, Andrew Gerber, director produse retail în cadrul BCR.

Pentru creditele de consum garantate cu ipotecă, dobânzile pornesc în prezent de la 8,9% pe an pentru clienţii care au salariul virat într-un cont BCR şi de la 9,1% pe an pentru clienţii standard, dobânzile fiind fixe pe primii cinci ani, iar nivelul poate fi mai mare cu până la un punct procentual, în funcţie de scoringul clientului. Noile dobânzi de la 1 septembrie vor porni de la 7% pe an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bcr-reduce-dobanzile-la-creditele-de-nevoi-personale-si-la-depozitele-in-lei-11280061
11280061
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.